×
 x 

Košarica je prazna.

Izjava o odgovornosti

Informacije na ovoj stranici objavljene su u dobroj namjeri, te smo, u mjeri koja je bila moguća, provjerili njihovu autentičnost i vjerodostojnost. No, unatoč tome, ne možemo jamčiti za točnost i ispravnost informacija, te se odričemo odgovornosti u slučaju nastanka materijalne ili druge štete od prikazivanja i korištenja istih. To se posebno, ali ne isključivo, odnosi na: tekstove i slike primljene od trećih osoba i čitatelja, sadržaj postan na forumu od članova foruma, linkove na druge web stranice, fontove, dokumente i ostali download sadržaj.

Pravila o privatnosti

Jamčimo da se osobni podaci prikupljeni na stranici ohyeahh.com.hr neće prikazati ili ustupati trećim osobama, osim uz pristanak korisnika ili po sudskoj odluci.

Uvjeti korištenja:

Sadržaj (članci, slike, tekstovi, dokumenti i ostalo) stranice ohyeahh.com.hr zaštićen je autorskim pravima po Zakonu o autorskom pravu i drugim srodnim pravima.

Bez dozvole autora izričito je zabranjeno: komercijalno korištenje ili objava sadržaja ovog portala na drugim web stranicama, bilo kao cjeline ili samo dijelova, u neizmjenjenom obliku ili djelomično izmijenjenom.

Za dozvolu reprodukcije, tiska, preradu, stavljanje na raspolaganje javnosti i sva druga korištenja ovih autorskih djela javite se uredništvu, koje će vaš upit proslijediti autoru.

Bez odobrenja autora dopušteno je sljedeće:

Pohranjivanje i spremanje autorskog djela na računalo, disk ili drugo sredstvo pohrane podataka radi korištenja za osobne potrebe,

Citirano navođenje tekstualnih ulomaka i dijelova autorskog djela u blogovima, na forumima i sličnim objavama fizičkih osoba, pod uvjetom da se naznači izvor: ohyeahh.com.hr i, ako je naveden, autor djela iz kojeg se citira.

Pop Up Panel

Here is the pop up panel you can use to promote any product or products that you think your customers should see at the very bottom of the website. You can use 6 different modules positions between intro-1 and intro-6.

215,00 €

FIND OUT MORE BUY TODAY!